ІНФОРМАЦІЙНІ ПАСПОРТИ СТРАВ ІЗ МЕНЮ

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ОМЛЕТ З ТВЕРДИМ СИРОМ
2) перелік інгредієнтів; Яйце куряче, молоко, сир твердий, сіль йодована, олія.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Яйце куряче, молоко, сир твердий.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яйце куряче 40 г., молоко 13,5 г., сир твердий 7 г., сіль йодована 0,15 г., олія 2 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 57 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції -57 г.

Білки 7,07 г
Жири 8,97 г
з них: насичені
Вуглеводи 0,92 г
з них: цукри
Сіль 0,15 г
Енергетична цінність 113 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ТВЕРДИМ СИРОМ
2) перелік інгредієнтів; Хліб цільнозерновий, сир твердий.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир твердий.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Хліб цільнозерновий 30 г., сир твердий 15 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 30/15 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції -30/15 г.

Білки 5,6 г
Жири 6,8 г
з них: насичені
Вуглеводи 6,9 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 125,5 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ТВЕРДИМ СИРОМ
2) перелік інгредієнтів; Хліб цільнозерновий, сир твердий.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир твердий.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Хліб цільнозерновий 30 г., сир твердий 10 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 30/10 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції -30/10 г.

Білки 3,73 г
Жири 4,53 г
з них: насичені
Вуглеводи 6,6 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 83,3 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БУРЯК ТУШКОВАНИЙ У СМЕТАННОМУ СОУСІ
2) перелік інгредієнтів; Буряк, цибуля ріпчаста, масло вершкове, сметана, борошно пшеничне, вода, сіль йодована.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сметана, борошно пшеничне, масло вершкове.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 34,4 г, цибуля ріпчаста 8 г, масло вершкове 1,3 г, сметана 2,1 г, борошно пшеничне 0,8 г, вода 6,1 г, сіль йодована 0,105 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 40 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -40 г.

Білки 0,05 г
Жири 0,44 г
з них: насичені
Вуглеводи 0,06 г
з них: цукри
Сіль 0,105 г
Енергетична цінність 4,52 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БУРЯК ТУШКОВАНИЙ У СМЕТАННОМУ СОУСІ
2) перелік інгредієнтів; Буряк, цибуля ріпчаста, масло вершкове, сметана, борошно пшеничне, вода, сіль йодована.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сметана, борошно пшеничне, масло вершкове.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 25,7 г, цибуля ріпчаста 5,75 г, масло вершкове 1,05 г, сметана 1,57 г, борошно пшеничне 0,52 г, вода 4,7 г, сіль йодована 0,075 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 30 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -30 г.

Білки 0,04 г
Жири 0,33 г
з них: насичені
Вуглеводи 0,04 г
з них: цукри
Сіль 0,075 г
Енергетична цінність 3,34 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ЯБЛУКО ФАРШИРОВАНЕ СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ
2) перелік інгредієнтів; Яблуко, сир кисломолочний, яйце куряче, цукор.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний, яйце куряче.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яблуко 80 г, сир кисломолочний 74 г, яйце куряче 8 г, цукор 5 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 124 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі 60°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -124 г.

Білки 13,7 г
Жири 7,9 г
з них: насичені
Вуглеводи 14,85 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 185,17 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ЯБЛУКО ФАРШИРОВАНЕ СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ
2) перелік інгредієнтів; Яблуко, сир кисломолочний, яйце куряче, цукор.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний, яйце куряче.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яблуко 60 г, сир кисломолочний 56 г, яйце куряче 6,66 г, цукор 4 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 94 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі 60°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -94 г.

Білки 10,44 г
Жири 6,05 г
з них: насичені
Вуглеводи 11,4 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 141,66 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ВІВСЯНА З ГАРБУЗОМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, сіль йодована, гарбуз, цукор, масло вершкове 72%.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, масло вершкове 72%.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа «Геркулес» 22 г, молоко 2,5% 70,5 г, сіль йодована 0,26 г, гарбуз 44 г, цукор 3 г, масло вершкове 72% 2 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 129 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -129 г.

Білки 4,86 г
Жири 4,62 г
з них: насичені
Вуглеводи 20,03 г
з них: цукри
Сіль 0,26 г
Енергетична цінність 139,30 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ВІВСЯНА З ГАРБУЗОМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, сіль йодована, гарбуз, цукор, масло вершкове 72%.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, масло вершкове 72%.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа «Геркулес» 27,5 г, молоко 2,5% 88,5 г, сіль йодована 0,33 г, гарбуз 56 г, цукор 4 г, масло вершкове 72% 2,5 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 162 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -129 г.

Білки 6,11 г
Жири 5,78 г
з них: насичені
Вуглеводи 25,37 г
з них: цукри
Сіль 0,33 г
Енергетична цінність 175,61 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СИРНИКИ РОЖЕВІ (з морквою)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, морква, борошно пшеничне, цукор, яйця, сіль йодована, олія.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйця.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 72,2 г, морква 17,5/26,5 г, борошно пшеничне 10,2 г, цукор 4,5 г, яйця ¼ г, сіль йодована 0,25 г, олія 4,2 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 100 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С разом із фруктовим соусом.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -100 г.

Білки 15,88 г
Жири 13 г
з них: насичені
Вуглеводи 15,76 г
з них: цукри
Сіль 0,25 г
Енергетична цінність 233,58 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СИРНИКИ РОЖЕВІ (з морквою)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, морква, борошно пшеничне, цукор, яйця, сіль йодована, олія.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйця.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 86,6 г, морква 24/25 г, борошно пшеничне 12,5 г, цукор 6,26 г, яйця 1/4 г, сіль йодована 0,36 г, олія 4,69 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 120 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С разом із фруктовим соусом.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -120 г.

Білки 17,83 г
Жири 14,4 г
з них: насичені
Вуглеводи 18,81 г
з них: цукри
Сіль 0,36 г
Енергетична цінність 275,78 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СОУС ІЗ ЯБЛУК
2) перелік інгредієнтів; Яблука, крохмаль, цукор, вода.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яблука 7,5/33,5 г, крохмаль 0,5/1,5 г, цукор 0,5/2 г, вода 7/23 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 10/42 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при кімнатній температурі поливаючи запіканку.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі – кімнатна.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -10/42 г.

Білки 0,06/0,27 г
Жири
з них: насичені
Вуглеводи 1,65/6,57 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 6,76/26,89 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; САЛАТ ІЗ КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ
2) перелік інгредієнтів; Капуста білокачанна, горошок овочевий заморожений, олія, сіль йодована.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Капуста білокачанна 24,5/32,65 г, горошок овочевий заморожений 4,25/5,65 г, олія 1,75/2,3 г, сіль йодована 0,09/0,12 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 30/40 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при кімнатній температурі виклавши гіркою.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі – кімнатна.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -30/40 г.

Білки 1,9/2,5 г
Жири 0,035/0,045 г
з них: насичені
Вуглеводи 13,22/17,62 г
з них: цукри
Сіль 0,09/0,12 г
Енергетична цінність 25,45/33,94 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША В’ЯЗКА ПШЕНИЧНА З МОРКВОЮ
2) перелік інгредієнтів; Крупа пшенична «Артек», морква, масло вершкове 72%, вода, молоко 2,5%, цукор, сіль йодована.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа пшенична «Артек», масло вершкове 72%, молоко 2,5%.
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа пшенична «Артек» 22,5/28 г, морква18,5/23 г, масло вершкове 72% 2/2,5 г, вода 34,5/43 г, молоко 2,5% 34,5/43 г, цукор 4/5 г, сіль йодована 0,3/0,35 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 100/125 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі – 65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -100/125 г.

Білки 3,7/4,61 г
Жири 2,6/3,25 г
з них: насичені
Вуглеводи 22,64/28,20 г
з них: цукри
Сіль 0,3/0,35 г
Енергетична цінність 127,99/159,46 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ (ЯБЛУК АБО ПЕРСИКІВ АБО ВИНОГРАДУ)
2) перелік інгредієнтів; Персик свіжий або яблуко свіже, або виноград, цукор, вода.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Персик свіжий 60/80 г або яблуко свіже 60/80 г, або виноград 60/80 г, цукор 6/8 г, вода 84/112 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція 120/160 г.
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; Термін придатності 60 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Подають в чашці при температурі 60-65°С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі – 60-65°С.
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції -120/160 г.

Білки 0,54/0,72 г

0,24/0,32 г

0,36/0,48 г

Жири 0,06/0,08 г

0,24/0,32 г

0,12/0,16 г

Вуглеводи 12,23/16,3 г

12,23/16,3 г

15,35/20,46

Сіль
Енергетична цінність 48,54/64,72 ккал

49,74/66,32 ккал

61,74/82,32 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БОРЩ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ
2) перелік інгредієнтів; Буряк, капуста білокачанна, картопля, кабачки свіжі, яблука свіжі( кислих сортів), квасоля, морква ,зелень петрушки, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, томатна паста, олія соняшникова рафінована, лимонна кислота, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 23,1 гр. в 200 гр.; капуста білокачанна 25 гр.; картопля 27 гр.; кабачки свіжі 13,5 гр.; яблука свіжі (кислих сортів) 9 гр.; квасоля 4 гр.;

морква 10 гр.; зелень петрушки 4,5 гр.; цибуля ріпчаста 9,5 гр.; помідори свіжі 18 гр. в 200 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 200 г

Білки 2,59 г
Жири 2,82 г
з них: насичені
Вуглеводи 12,83 г
з них: цукри
Сіль 0,3 г
Енергетична цінність 82,95ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 ЗУ Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БОРЩ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ
2) перелік інгредієнтів; Буряк, капуста білокачанна, картопля, кабачки свіжі, яблука свіжі( кислих сортів), квасоля, морква ,зелень петрушки, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, томатна паста, олія соняшникова рафінована, лимонна кислота, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 17,5 гр. в 150 гр. страви

Капуста білокачанна 18,5 гр. в 200 гр. страви

Картопля 20,2 гр. в 200 гр. страви

Кабачки свіжі 10,0 гр. в 200 гр. страви

Яблука свіжі (кислих сортів) 7 гр. в 200 гр. страви

Квасоля 3 гр. в 200 гр. страви

Морква 7,5 гр. в 200 гр. страви

Зелень петрушки 5,5 гр. в 200 гр. страви

Цибуля ріпчаста 7,0 гр. в 200 гр. страви

Помідори свіжі 13,5 гр. в 150 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150 г

Білки 1,94 г
Жири 2,24 г
з них: насичені
Вуглеводи 9,62 г
з них: цукри
Сіль 0,25 г
Енергетична цінність 63,3ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%,борошно пшеничне, яйце куряче, цукор пісок, сіль йодована.

Соус фруктовий: вишня морожена або малина морожена або абрикоси морожені, цукор пісок

3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйце куряче
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 63гр. в 82 гр. страви

Борошно пшеничне 9 гр. в 82 гр. страви

Яйце куряче 4,44 гр. в 82 гр. страви

Цукор пісок 4гр. в 82 гр. страви

Соус:

Вишня морожена 69 гр. в 57 гр. страви

або малина морожена 69 гр. в57 гр. страви

або абрикоси морожені 69 гр. в 57 гр. страви

цукор пісок 2,5 гр. в 57 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 82/57 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 82/57 г

Білки 13,46 г
Жири 6,56 г
з них: насичені
Вуглеводи 35,17 г
з них: цукри
Сіль 0,12 г
Енергетична цінність 252,23ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%,борошно пшеничне, яйце куряче, цукор пісок, сіль йодована.

Соус фруктовий: вишня морожена або малина морожена або абрикоси морожені, цукор пісок

3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйце куряче
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 50,0 гр. в 82 гр. страви

Борошно пшеничне 7,0 гр. в 82 гр. страви

Яйце куряче 3,64 гр. в 82 гр. страви

Цукор пісок 3,5 гр. в 65 гр. страви

Соус:

Вишня морожена 51,0 гр. в 57 гр. страви

або малина морожена 51,0 гр. в57 гр. страви

або абрикоси морожені 51,0 гр. в 57 гр. страви

цукор пісок 2,0 гр. в 42 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 65/42 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 65/42 г

Білки 10,6 г
Жири 5,2 г
з них: насичені
Вуглеводи 27,0 г
з них: цукри
Сіль 0,09 г
Енергетична цінність 196,25 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГАРБУЗ ПРИПУЩЕНИЙ
2) перелік інгредієнтів; Гарбуз, олія соняшникова рафінована, сіль йодована, вода питна.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Гарбуз 114 гр. в 50 гр. страви

Олія соняшникова рафінована 3,0 гр. в 66 гр. страви

 

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 66 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 66 г

Білки 0,8г
Жири 3,08 г
з них: насичені
Вуглеводи 4,32г
з них: цукри
Сіль 0,2
Енергетична цінність 46,97ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГАРБУЗ ПРИПУЩЕНИЙ
2) перелік інгредієнтів; Гарбуз, олія соняшникова рафінована, сіль йодована, вода питна.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Гарбуз 86 гр. в 50 гр. страви

Олія соняшникова рафінована 2,5 гр. в 50 гр. страви

 

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 50 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 50 г

Білки 0,6г
Жири 2,56 г
з них: насичені
Вуглеводи 3,24г
з них: цукри
Сіль 0,15
Енергетична цінність 37,48ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ
2) перелік інгредієнтів; Капуста білокачанна, курятина(філе), крупа рисова, томатна паста, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 72%, сметана 21 %. сіль йодована, вода питна.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове (молоко), сметана, крупа рисова
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Капуста білокачанна 85,5 гр. в 120 гр. страви

Курятина філе 43,5 гр. в 120 гр. страви

Крупа рисова 7 гр. в 120 гр. страви

Цибуля ріпчаста 7гр. в 120 гр. страви

Морква 6 гр. в 120 гр. страви

Масло вершкове 72% 2,5 гр. в 120 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 120 г

Білки 10,98 г
Жири 4,46 г
з них: насичені
Вуглеводи 10,43 г
з них: цукри
Сіль 0,35 г
Енергетична цінність 124,93 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ
2) перелік інгредієнтів; Капуста білокачанна, курятина(філе), крупа рисова, томатна паста, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 72%, сметана 21 %. сіль йодована, вода питна.
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове (молоко), сметана, крупа рисова
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Капуста білокачанна 64,0 гр. в 120 гр. страви

Курятина філе 32,5 гр. в 120 гр. страви

Крупа рисова 5 гр. в 120 гр. страви

Цибуля ріпчаста 5,5 гр. в 120 гр. страви

Морква 5,0 гр. в 120 гр. страви

Масло вершкове 72% 2,0 гр. в 90 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 90 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 90 г

Білки 8,19 г
Жири 3,13 г
з них: насичені
Вуглеводи 7,65 г
з них: цукри
Сіль 0,25 г
Енергетична цінність 90,86 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, цукор пісок, яйце куряче, масло вершкове 72%, какао порошок, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
 3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, яйце куряче, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 92,5 гр. в 155 гр. страви,

Крупа манна10,5 гр. в 155 гр. страви,

Молоко 2,5% 52,5 гр. в 155 гр. страви,

Цукор пісок 7,2 гр. в 155 гр. страви,

Яйце куряче 4,0 гр. в 155 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 155 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 155 г

Білки 19,14 г
Жири 13,95 г
з них: насичені
Вуглеводи 19,84 г
з них: цукри
Сіль 0,45 г
Енергетична цінність 283,03 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао)
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, цукор пісок, яйце куряче, масло вершкове 72%, какао порошок, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
 3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, яйце куряче, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% 72,5 гр. в 155 гр. страви,

Крупа манна 8,5 гр. в 155 гр. страви,

Молоко 2,5% 41,0 гр. в 155 гр. страви,

Цукор пісок 6,0 гр. в 155 гр. страви,

Яйце куряче 3,32 гр. в 122 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 122 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 122 г

Білки 15,06 г
Жири 10,82 г
з них: насичені
Вуглеводи 15,87 г
з них: цукри
Сіль 0,35 г
Енергетична цінність 222,25 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ІКРА З БУРЯКА
2) перелік інгредієнтів; Буряк, цибуля ріпчаста, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
 3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 83,0 гр. в 75гр. страви,

Цибуля ріпчаста 16,0 гр. в 75 гр. страви,

Томатна паста 4,0 гр. в 75 гр. страви,

Олія сояшникова рафінована 3,0 гр. в 75 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 75 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 60 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при  кімнатній температурі.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +18-20°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 75 г

Білки 3,80 г
Жири 0,06 г
з них: насичені
Вуглеводи 30,95 г
з них: цукри
Сіль 0,23 г
Енергетична цінність 5415,00 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ІКРА З БУРЯКА
2) перелік інгредієнтів; Буряк, цибуля ріпчаста, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
 3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 62,0 гр. в 75гр. страви,

Цибуля ріпчаста 12,0 гр. в 75 гр. страви,

Томатна паста 3,0 гр. в 75 гр. страви,

Олія сояшникова рафінована 2,5 гр. в 55 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 55 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 60 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при  кімнатній температурі.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +18-20°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 55 г

Білки 2,98 г
Жири 0,05 г
з них: насичені
Вуглеводи 24,21 г
з них: цукри
Сіль 0,15 г
Енергетична цінність 4009,00 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ІКРА ОВОЧЕВА ЗБІРНА
2) перелік інгредієнтів; Кабачки свіжі, морква, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, перець солодкий, зелень петрушки, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Кабачки свіжі 42 гр. в 60 гр. страви

Морква 16,2 гр. в 60 гр. страви

Цибуля ріпчаста 6 гр. в 60 гр. страви

Помідори свіжі 27 гр. в 60 гр. страви

Перець солодкий 3 гр. в 60 гр. страви

Зелень петрушки  5,5 гр. в 60 гр. страви

Олія соняшникова рафінована 2,5 гр. в 60 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 60 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 60 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при  кімнатній температурі.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі кімнатна

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 60 г

Білки 0,91  г
Жири 2,69 г
з них: насичені
Вуглеводи 5,26г
з них: цукри
Сіль 0,17 г
Енергетична цінність 46,02ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ІКРА ОВОЧЕВА ЗБІРНА
2) перелік інгредієнтів; Кабачки свіжі, морква, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, перець солодкий, зелень петрушки, олія соняшникова рафінована, сіль йодована
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Кабачки свіжі 32,0 гр. в 60 гр. страви

Морква 12,0 гр. в 60 гр. страви

Цибуля ріпчаста 4,0 гр. в 60 гр. страви

Помідори свіжі 20,0 гр. в 60 гр. страви

Перець солодкий 2,5 гр. в 60 гр. страви

Зелень петрушки  4,0 гр. в 60 гр. страви

Олія соняшникова рафінована 2,0 гр. в 45 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 45 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 60 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при  кімнатній температурі.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі кімнатна

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

Маса порції – 45 г

Білки 0,68  г
Жири 2,14 г
з них: насичені
Вуглеводи 3,9 г
з них: цукри
Сіль 0,13 г
Енергетична цінність 35,42ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ГРЕЧАНА В`ЯЗКА
2) перелік інгредієнтів;  Крупа гречана, масло вершкове 72 %, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове, (молоко)
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа гречана  41,7 гр. в 103 гр. страви

Масло вершкове 72 % 2,5 гр. в 103 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 103 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65°C
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 103 г

Білки 5,27 г
Жири 3,19 г
з них: насичені
Вуглеводи 26,38г
з них: цукри
Сіль 0,3
Енергетична цінність 156,23ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ГРЕЧАНА В`ЯЗКА
2) перелік інгредієнтів;  Крупа гречана, масло вершкове 72 %, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове, (молоко)
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа гречана  33,36 гр. в 103 гр. страви

Масло вершкове 72 % 2,0 гр. в 82 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 82 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65°C
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 82 г

Білки 4,22 г
Жири 2,55 г
з них: насичені
Вуглеводи 21,11г
з них: цукри
Сіль 0,25
Енергетична цінність 124,37ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа кукурудзяна , сир твердий, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа кукурудзяна, сир твердий, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа кукурудзяна 29 гр. в 115 гр. страви

Сир твердий 12,5 гр. в 115 гр. страви

Масло вершкове 72% 2,5 гр. в 115 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 115грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

 

Маса порції – 115 г

Білки 5,3г
Жири 5,79 г
з них: насичені  
Вуглеводи 21,03г
з них: цукри  
Сіль 0,3 г
Енергетична цінність 159,26ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа кукурудзяна , сир твердий, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода питна
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа кукурудзяна, сир твердий, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа кукурудзяна 21,5 гр. в 115 гр. страви

Сир твердий 10,0 гр. в 115 гр. страви

Масло вершкове 72% 2,0 гр. в 87 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 87 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

 

Маса порції – 87 г

Білки 4,23 г
Жири 4,63 г
з них: насичені  
Вуглеводи 16,68г
з них: цукри  
Сіль 0,23 г
Енергетична цінність 126,73 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа рисова, гарбуз, олія соняшникова рафінована , молоко 2,5 %, цукор пісок, сіль йодована, масло вершкове 72%
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа рисова, молоко 2,5 %, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа рисова 42 гр. в 203 гр. страви

Гарбуз 101 гр. в 203 гр. страви

Молоко 2,5% 100,5 гр. в 203 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 203 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальна плиті при температурі не нижче 65°C
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 203 г

Білки 6,5 г
Жири 5,81 г
з них: насичені  
Вуглеводи 41,74г
з них: цукри  
Сіль 0,6 г
Енергетична цінність 245,37ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ
2) перелік інгредієнтів; Крупа рисова, гарбуз, олія соняшникова рафінована , молоко 2,5 %, цукор пісок, сіль йодована, масло вершкове 72%
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа рисова, молоко 2,5 %, масло вершкове 72%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа рисова 31,5 гр. в 203 гр. страви

Гарбуз 75,0 гр. в 203 гр. страви

Молоко 2,5% 75,0 гр. в 152 гр. страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 152 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздавальна плиті при температурі не нижче 65°C
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 65°C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 152 г

Білки 4,86 г
Жири 4,69 г
з них: насичені  
Вуглеводи 31,52г
з них: цукри  
Сіль 0,45 г
Енергетична цінність 187,76ккал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.