ІНФОРМАЦІЙНІ ПАСПОРТИ СТРАВ ІЗ МЕНЮ
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ОМЛЕТ З ТВЕРДИМ СИРОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Яйце куряче, молоко, сир твердий, сіль йодована, олія. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Яйце куряче, молоко, сир твердий. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Яйце куряче 40 г., молоко 13,5 г., сир твердий 7 г., сіль йодована 0,15 г., олія 2 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 57 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції -57 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ТВЕРДИМ СИРОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Хліб цільнозерновий, сир твердий. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир твердий. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Хліб цільнозерновий 30 г., сир твердий 15 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 30/15 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | |||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції -30/15 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ТВЕРДИМ СИРОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Хліб цільнозерновий, сир твердий. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир твердий. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Хліб цільнозерновий 30 г., сир твердий 10 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 30/10 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | |||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції -30/10 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БУРЯК ТУШКОВАНИЙ У СМЕТАННОМУ СОУСІ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, цибуля ріпчаста, масло вершкове, сметана, борошно пшеничне, вода, сіль йодована. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сметана, борошно пшеничне, масло вершкове. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 34,4 г, цибуля ріпчаста 8 г, масло вершкове 1,3 г, сметана 2,1 г, борошно пшеничне 0,8 г, вода 6,1 г, сіль йодована 0,105 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 40 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -40 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БУРЯК ТУШКОВАНИЙ У СМЕТАННОМУ СОУСІ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, цибуля ріпчаста, масло вершкове, сметана, борошно пшеничне, вода, сіль йодована. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сметана, борошно пшеничне, масло вершкове. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 25,7 г, цибуля ріпчаста 5,75 г, масло вершкове 1,05 г, сметана 1,57 г, борошно пшеничне 0,52 г, вода 4,7 г, сіль йодована 0,075 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 30 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60-65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -30 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ЯБЛУКО ФАРШИРОВАНЕ СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Яблуко, сир кисломолочний, яйце куряче, цукор. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний, яйце куряче. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Яблуко 80 г, сир кисломолочний 74 г, яйце куряче 8 г, цукор 5 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 124 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -124 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ЯБЛУКО ФАРШИРОВАНЕ СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Яблуко, сир кисломолочний, яйце куряче, цукор. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний, яйце куряче. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Яблуко 60 г, сир кисломолочний 56 г, яйце куряче 6,66 г, цукор 4 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 94 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -94 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША ВІВСЯНА З ГАРБУЗОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, сіль йодована, гарбуз, цукор, масло вершкове 72%. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, масло вершкове 72%. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа «Геркулес» 22 г, молоко 2,5% 70,5 г, сіль йодована 0,26 г, гарбуз 44 г, цукор 3 г, масло вершкове 72% 2 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 129 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -129 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША ВІВСЯНА З ГАРБУЗОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, сіль йодована, гарбуз, цукор, масло вершкове 72%. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа «Геркулес», молоко 2,5%, масло вершкове 72%. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа «Геркулес» 27,5 г, молоко 2,5% 88,5 г, сіль йодована 0,33 г, гарбуз 56 г, цукор 4 г, масло вершкове 72% 2,5 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 162 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -129 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | СИРНИКИ РОЖЕВІ (з морквою) | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%, морква, борошно пшеничне, цукор, яйця, сіль йодована, олія. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйця. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 72,2 г, морква 17,5/26,5 г, борошно пшеничне 10,2 г, цукор 4,5 г, яйця ¼ г, сіль йодована 0,25 г, олія 4,2 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 100 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С разом із фруктовим соусом. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -100 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | СИРНИКИ РОЖЕВІ (з морквою) | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%, морква, борошно пшеничне, цукор, яйця, сіль йодована, олія. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйця. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 86,6 г, морква 24/25 г, борошно пшеничне 12,5 г, цукор 6,26 г, яйця 1/4 г, сіль йодована 0,36 г, олія 4,69 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 120 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 60-65°С разом із фруктовим соусом. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -120 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | СОУС ІЗ ЯБЛУК | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Яблука, крохмаль, цукор, вода. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Яблука 7,5/33,5 г, крохмаль 0,5/1,5 г, цукор 0,5/2 г, вода 7/23 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 10/42 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при кімнатній температурі поливаючи запіканку. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі – кімнатна. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -10/42 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | САЛАТ ІЗ КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Капуста білокачанна, горошок овочевий заморожений, олія, сіль йодована. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Капуста білокачанна 24,5/32,65 г, горошок овочевий заморожений 4,25/5,65 г, олія 1,75/2,3 г, сіль йодована 0,09/0,12 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 30/40 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при кімнатній температурі виклавши гіркою. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі – кімнатна. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -30/40 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША В’ЯЗКА ПШЕНИЧНА З МОРКВОЮ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа пшенична «Артек», морква, масло вершкове 72%, вода, молоко 2,5%, цукор, сіль йодована. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа пшенична «Артек», масло вершкове 72%, молоко 2,5%. | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа пшенична «Артек» 22,5/28 г, морква18,5/23 г, масло вершкове 72% 2/2,5 г, вода 34,5/43 г, молоко 2,5% 34,5/43 г, цукор 4/5 г, сіль йодована 0,3/0,35 г. | ||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 100/125 г. | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають на закусочній мілкій тарілці при температурі 65°С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі – 65°С. | ||||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -100/125 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ (ЯБЛУК АБО ПЕРСИКІВ АБО ВИНОГРАДУ) | ||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Персик свіжий або яблуко свіже, або виноград, цукор, вода. | ||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Персик свіжий 60/80 г або яблуко свіже 60/80 г, або виноград 60/80 г, цукор 6/8 г, вода 84/112 г. | ||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція 120/160 г. | ||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; | Термін придатності 60 хв. | ||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Подають в чашці при температурі 60-65°С. | ||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі – 60-65°С. | ||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції -120/160 г.
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БОРЩ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, капуста білокачанна, картопля, кабачки свіжі, яблука свіжі( кислих сортів), квасоля, морква ,зелень петрушки, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, томатна паста, олія соняшникова рафінована, лимонна кислота, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 23,1 гр. в 200 гр.; капуста білокачанна 25 гр.; картопля 27 гр.; кабачки свіжі 13,5 гр.; яблука свіжі (кислих сортів) 9 гр.; квасоля 4 гр.;
морква 10 гр.; зелень петрушки 4,5 гр.; цибуля ріпчаста 9,5 гр.; помідори свіжі 18 гр. в 200 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 200 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 ЗУ | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БОРЩ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, капуста білокачанна, картопля, кабачки свіжі, яблука свіжі( кислих сортів), квасоля, морква ,зелень петрушки, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, томатна паста, олія соняшникова рафінована, лимонна кислота, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 17,5 гр. в 150 гр. страви
Капуста білокачанна 18,5 гр. в 200 гр. страви Картопля 20,2 гр. в 200 гр. страви Кабачки свіжі 10,0 гр. в 200 гр. страви Яблука свіжі (кислих сортів) 7 гр. в 200 гр. страви Квасоля 3 гр. в 200 гр. страви Морква 7,5 гр. в 200 гр. страви Зелень петрушки 5,5 гр. в 200 гр. страви Цибуля ріпчаста 7,0 гр. в 200 гр. страви Помідори свіжі 13,5 гр. в 150 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ) | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%,борошно пшеничне, яйце куряче, цукор пісок, сіль йодована.
Соус фруктовий: вишня морожена або малина морожена або абрикоси морожені, цукор пісок |
||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйце куряче | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 63гр. в 82 гр. страви
Борошно пшеничне 9 гр. в 82 гр. страви Яйце куряче 4,44 гр. в 82 гр. страви Цукор пісок 4гр. в 82 гр. страви Соус: Вишня морожена 69 гр. в 57 гр. страви або малина морожена 69 гр. в57 гр. страви або абрикоси морожені 69 гр. в 57 гр. страви цукор пісок 2,5 гр. в 57 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 82/57 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 82/57 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ) | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%,борошно пшеничне, яйце куряче, цукор пісок, сіль йодована.
Соус фруктовий: вишня морожена або малина морожена або абрикоси морожені, цукор пісок |
||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, борошно пшеничне, яйце куряче | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 50,0 гр. в 82 гр. страви
Борошно пшеничне 7,0 гр. в 82 гр. страви Яйце куряче 3,64 гр. в 82 гр. страви Цукор пісок 3,5 гр. в 65 гр. страви Соус: Вишня морожена 51,0 гр. в 57 гр. страви або малина морожена 51,0 гр. в57 гр. страви або абрикоси морожені 51,0 гр. в 57 гр. страви цукор пісок 2,0 гр. в 42 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 65/42 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 65/42 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГАРБУЗ ПРИПУЩЕНИЙ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Гарбуз, олія соняшникова рафінована, сіль йодована, вода питна. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Гарбуз 114 гр. в 50 гр. страви
Олія соняшникова рафінована 3,0 гр. в 66 гр. страви
|
||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 66 грам | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 66 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГАРБУЗ ПРИПУЩЕНИЙ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Гарбуз, олія соняшникова рафінована, сіль йодована, вода питна. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | – | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Гарбуз 86 гр. в 50 гр. страви
Олія соняшникова рафінована 2,5 гр. в 50 гр. страви
|
||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 50 грам | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C | ||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 50 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Капуста білокачанна, курятина(філе), крупа рисова, томатна паста, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 72%, сметана 21 %. сіль йодована, вода питна. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове (молоко), сметана, крупа рисова | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Капуста білокачанна 85,5 гр. в 120 гр. страви
Курятина філе 43,5 гр. в 120 гр. страви Крупа рисова 7 гр. в 120 гр. страви Цибуля ріпчаста 7гр. в 120 гр. страви Морква 6 гр. в 120 гр. страви Масло вершкове 72% 2,5 гр. в 120 гр. страви |
||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120 грам | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 120 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ | ||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Капуста білокачанна, курятина(філе), крупа рисова, томатна паста, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова рафінована, масло вершкове 72%, сметана 21 %. сіль йодована, вода питна. | ||||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове (молоко), сметана, крупа рисова | ||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Капуста білокачанна 64,0 гр. в 120 гр. страви
Курятина філе 32,5 гр. в 120 гр. страви Крупа рисова 5 гр. в 120 гр. страви Цибуля ріпчаста 5,5 гр. в 120 гр. страви Морква 5,0 гр. в 120 гр. страви Масло вершкове 72% 2,0 гр. в 90 гр. страви |
||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 90 грам | ||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 90 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао) | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, цукор пісок, яйце куряче, масло вершкове 72%, какао порошок, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, яйце куряче, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 92,5 гр. в 155 гр. страви,
Крупа манна10,5 гр. в 155 гр. страви, Молоко 2,5% 52,5 гр. в 155 гр. страви, Цукор пісок 7,2 гр. в 155 гр. страви, Яйце куряче 4,0 гр. в 155 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 155 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65 0С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 155 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао) | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, цукор пісок, яйце куряче, масло вершкове 72%, какао порошок, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сир кисломолочний 9%, крупа манна, молоко 2,5%, яйце куряче, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сир кисломолочний 9% 72,5 гр. в 155 гр. страви,
Крупа манна 8,5 гр. в 155 гр. страви, Молоко 2,5% 41,0 гр. в 155 гр. страви, Цукор пісок 6,0 гр. в 155 гр. страви, Яйце куряче 3,32 гр. в 122 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 122 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65 0С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 122 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ІКРА З БУРЯКА | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, цибуля ріпчаста, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | – | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 83,0 гр. в 75гр. страви,
Цибуля ріпчаста 16,0 гр. в 75 гр. страви, Томатна паста 4,0 гр. в 75 гр. страви, Олія сояшникова рафінована 3,0 гр. в 75 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 75 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 60 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при кімнатній температурі. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +18-20°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 75 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ІКРА З БУРЯКА | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, цибуля ріпчаста, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | – | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 62,0 гр. в 75гр. страви,
Цибуля ріпчаста 12,0 гр. в 75 гр. страви, Томатна паста 3,0 гр. в 75 гр. страви, Олія сояшникова рафінована 2,5 гр. в 55 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 55 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 60 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при кімнатній температурі. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +18-20°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 55 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | |||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ІКРА ОВОЧЕВА ЗБІРНА | |||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Кабачки свіжі, морква, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, перець солодкий, зелень петрушки, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | |||||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | ||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Кабачки свіжі 42 гр. в 60 гр. страви
Морква 16,2 гр. в 60 гр. страви Цибуля ріпчаста 6 гр. в 60 гр. страви Помідори свіжі 27 гр. в 60 гр. страви Перець солодкий 3 гр. в 60 гр. страви Зелень петрушки 5,5 гр. в 60 гр. страви Олія соняшникова рафінована 2,5 гр. в 60 гр. страви |
|||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 60 грам | |||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 60 хв. з моменту приготування | |||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при кімнатній температурі. | |||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | |||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі кімнатна
|
|||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції – 60 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | |||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | ІКРА ОВОЧЕВА ЗБІРНА | |||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Кабачки свіжі, морква, цибуля ріпчаста, помідори свіжі, перець солодкий, зелень петрушки, олія соняшникова рафінована, сіль йодована | |||||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | ||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Кабачки свіжі 32,0 гр. в 60 гр. страви
Морква 12,0 гр. в 60 гр. страви Цибуля ріпчаста 4,0 гр. в 60 гр. страви Помідори свіжі 20,0 гр. в 60 гр. страви Перець солодкий 2,5 гр. в 60 гр. страви Зелень петрушки 4,0 гр. в 60 гр. страви Олія соняшникова рафінована 2,0 гр. в 45 гр. страви |
|||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 45 грам | |||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 60 хв. з моменту приготування | |||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається в промаркованому посуді при кімнатній температурі. | |||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | |||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі кімнатна
|
|||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції – 45 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША ГРЕЧАНА В`ЯЗКА | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа гречана, масло вершкове 72 %, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове, (молоко) | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа гречана 41,7 гр. в 103 гр. страви
Масло вершкове 72 % 2,5 гр. в 103 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 103 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65°C | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 103 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША ГРЕЧАНА В`ЯЗКА | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа гречана, масло вершкове 72 %, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове, (молоко) | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа гречана 33,36 гр. в 103 гр. страви
Масло вершкове 72 % 2,0 гр. в 82 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 82 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі не нижче 65°C | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 82 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа кукурудзяна , сир твердий, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа кукурудзяна, сир твердий, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа кукурудзяна 29 гр. в 115 гр. страви
Сир твердий 12,5 гр. в 115 гр. страви Масло вершкове 72% 2,5 гр. в 115 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 115грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції – 115 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа кукурудзяна , сир твердий, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода питна | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа кукурудзяна, сир твердий, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа кукурудзяна 21,5 гр. в 115 гр. страви
Сир твердий 10,0 гр. в 115 гр. страви Масло вершкове 72% 2,0 гр. в 87 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 87 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальній плиті при температурі 650С. | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65 °C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції – 87 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа рисова, гарбуз, олія соняшникова рафінована , молоко 2,5 %, цукор пісок, сіль йодована, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа рисова, молоко 2,5 %, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа рисова 42 гр. в 203 гр. страви
Гарбуз 101 гр. в 203 гр. страви Молоко 2,5% 100,5 гр. в 203 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 203 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальна плиті при температурі не нижче 65°C | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 203 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ | ||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа рисова, гарбуз, олія соняшникова рафінована , молоко 2,5 %, цукор пісок, сіль йодована, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
3) перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Крупа рисова, молоко 2,5 %, масло вершкове 72% | ||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа рисова 31,5 гр. в 203 гр. страви
Гарбуз 75,0 гр. в 203 гр. страви Молоко 2,5% 75,0 гр. в 152 гр. страви |
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 152 грам | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздавальна плиті при температурі не нижче 65°C | ||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | ДНЗ №5 «Сніжок», м. Конотоп, вул. І. Скоропадського, 62 | ||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 65°C
|
||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 152 г
|